Fotoclub Westerkwartier

Leuk dat u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap bij Fotoclub Westerkwartier

We zijn een jonge vereniging met veel enthousiaste leden. Er is inmiddels een boeiende activiteitenagenda samengesteld met mogelijkheden voor een ieder. We zijn een actieve club wat betekent dat onze leden actief meewerken aan het opzetten en uitvoeren van deze activiteiten.

Onze fotoclub is er voor jong en oud, voor beginnende en gevorderde fotografen, ongeacht de apparatuur die men gebruikt.

Van nieuwe leden verwachten we dat ze na verloop van tijd op één of andere manier bijdragen aan de activiteiten van de club. Het is dus niet alleen “halen” bij Fotoclub Westerkwartier maar ook “brengen”.

Belangstellenden die overwegen om lid te worden mogen eenmaal gratis een clubavond bezoeken, of als introducee met een ander lid mee komen. We stellen wel als voorwaarde, om te voorkomen dat er teveel tegelijk komen, dat men zich aanmeldt of zich aan laat melden. Dat kan eenvoudig door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u zich wilt opgeven als lid kunt u eveneens een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het lidmaatschap is €50,- per (kalender) jaar. Als je gedurende het jaar introomt betaal je een evenredig deel van het jaar.

Einde lidmaatschap

1. Het lidmaatschap eindigt:
    a. door schriftelijke opzegging door het lid;
    b. door overlijden van het lid;
    c. door ontzetting.

2. Opzegging door het lid kan slechts geschieden tegen het einde van het boekjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier  weken. Het lidmaatschap kan onmiddellijk worden beëindigd indien redelijkerwijs niet gevergd kan worden het lidmaatschap te laten voortduren.